Forside
Profil
Video Udtalelser
Teamet bag
Uddannelser
Inspiration
Konsulent ydelser
 

Konsulentydelser

EvocaZion samarbejder med Mind4Business om konsulentydelser der vækster virksomheder indenfor:

Omsætning - Indtjening - Kundetilfredshed - Medarbejdertilfredshed med solid baggrund i den faglighed de enkelte konsulenter har. Se nedenfor om der er en ydelse du vil vide mere om og tag kontakt endelig kontakt til Mind4Business på:

Rekruttering / Search / Selection / Headhuntning:
Der er mange ord for den proces, der skal til for at finde den rette  nye medarbejder til det rette job.  Det er muligt at få hele eller dele af processen – alt efter aftale – og der afregnes efter budget/timeforbrug. 
Kompetenceafklaring ved hjælp af personanalyser:
Ved en intern besættelse af et job kan personanalyse med fordel bruges  for at afklare udviklingspunkter hos den nye jobbesidder.
Outplacement:
Enkeltvis eller i grupper. 
Teamanalyse ved hjælp af Extendeddisc:
Med udgangspunkt i den enkeltes profil sammenstilles der et billede af teamet der får værktøjer til afklaring og udvikling.
Organisationsevaluering:
Ved fusioner udføres der altid en Due diligence på bygninger, systemer, kunder , maskiner, produkter m.v. men desværre meget sjældent på medarbejderne, herunder lederne. En evaluering vil  sandsynliggøre hvem der skal sidde i leder -og nøglepostestolene og hvilke udviklingspunkter den enkelte har. Der bruges personanalyser i evalueringen. 
Lederevaluering:
Ved hjælp af et 360 graders evaluering sværktøj synliggøres lederens udviklingspunkter og der lægges  en handlingsplan.
Info

Kontakt: info@mind4business.dk

EvocaZion C/O Mind4Business
Herstedvang 7C
2620 Albertslund
M: adm@EvocaZion.dk
T:
Lidt om os
Hos EvocaZion tillader vi os at have høje ambitioner på dine vegne – vi kan nemlig se at det giver høj tilfredshed og faglig stolthed når en uddannelse er gennemført med succes og et flot resultat.