Forside
Profil
Video Udtalelser
Teamet bag
Uddannelser
Inspiration
Konsulent ydelser
 

EvocaZion Virksomhedsprofil

EvocaZion er en konsulentvirksomhed hvis kernekompetence er udvikling af den menneskelige kapital i virksomheder og foreninger, og med en række særdeles kompetente konsulenter hvor vi har hver vores speciale. Vi ved godt, at vi kan ikke alt.

Hos EvocaZion tror vi på at de virksomheder, hvor medarbejderne har de bedste kompetencer - både deres viden og færdigheder - er de virksomheder og medarbejdere som har størst succes OG vil gøre en positiv forskel.

Virksomheder der gør en positiv forskel vil altid være i vækst….

EvocaZion ønsker at samarbejde med jer om at vækste jeres virksomhed gennem positiv talentudvikling af jeres medarbejdere.

Alle har siddet på "den anden side af skrivebordet", og véd at det er yderst vigtigt at det vi tilbyder, skal være en investering - ikke en omkostning.

 

Det sidste nye

Akademiuddannelser og Sen-karriere

De sidste år har med al tydelighed vist, at de opdaterede Akademiuddannelser er attraktive for de medarbejdere der er i deres Sen-karriere. Vi hjælper gerne med at din virksomheds potentiale i forhold til Sen-karriere medarbejdere får et "servicecheck" - kontakt os for en uforpligtende dialog.

EvocaZion C/O Mind4Business
Herstedvang 7C
2620 Albertslund
M: adm@EvocaZion.dk
T:
Lidt om os
Hos EvocaZion tillader vi os at have høje ambitioner på dine vegne – vi kan nemlig se at det giver høj tilfredshed og faglig stolthed når en uddannelse er gennemført med succes og et flot resultat.