Forside
Profil
Video Udtalelser
Teamet bag
Uddannelser
Inspiration
Konsulent ydelser
Stig
Dennis
Flemming
Susanne
Ken
 

Flemming Hagedorn

Flemming

Flemming Hagedorn er uddannet coach i 2006, men har langt mere end 20 års erfaring for at arbejde med personlig udvikling hos børn, unge og voksne.

Flemmings startede sin erhvervs karriere som selvstændig tømrer.  Efterfølgende som værksteds-leder på opholdssteder og projektskoler. Siden hen, er denne store erhvervserfaring, inden for personlig udvikling og ledelse, udbygget med instruktør og konsulentvirksomhed med særlig kompetence omkring: teamudvikling, outdoor forløb, events ekspeditioner, undervisning og teamledelse (Camp Thrue North v. Nicolai Molke-leth). Der ud over, har Flemming udannelser inde for kognitiv coaching og kommunikation,  ledelse mv. og har et stor erfaringsgrundlag både i det offentlige og private regi.

Flemming har oparbejdet en særlig ekspertise i forhold til at arbejde med udvikling af individuelle og gruppers ressourcer, færdigheder og styrker. Dette med fokus på, at giver det den enkelte mulighed for at benytte eget potentiale og bliver en stærk aktør i eget liv.

Flemming er kendt for, at arbejde seriøst, fokuserede og kompetent med opgaverne, kombineret med en stor portion humor, gejst og energi der gør, at du mødes med dyb angenemt for den konsulent opgave du har bestilt.

Kontakt Flemming

Mail: fh@evocazion.dk

Mobil: 6126 7326

EvocaZion C/O Mind4Business
Herstedvang 7C
2620 Albertslund
M: adm@EvocaZion.dk
T:
Lidt om os
Hos EvocaZion tillader vi os at have høje ambitioner på dine vegne – vi kan nemlig se at det giver høj tilfredshed og faglig stolthed når en uddannelse er gennemført med succes og et flot resultat.