Forside
Profil
Video Udtalelser
Teamet bag
Uddannelser
Inspiration
Konsulent ydelser
Stig
Dennis
Flemming
Susanne
Ken
 

Ken Sølvhøj

Kenn Sølvhøj

Med mere end 25 års erfaring i detailbranchen, heraf 10 år med Ledelses- Salgs- og  Personaleansvar, ved Ken, hvor nødvendig den rette motivation er for udvikling. Kens erfaringer viser også, at man gennem positiv Talent- og Kompetenceudvikling får engagerede medarbejdere, der sikrer vækst i Virksomheden.

Ken drives af din og din virksomheds succes. Og hans naturlige nysgerrighed på, hvilke værktøjer og viden, der vil virke for dig og/eller dine medarbejdere gør, at du, selv som del af et team, får individuel fokus.

Som uddannet i "Coaching i Organisationer" og "Kommunikation i Praksis" har Ken et fundament af viden, der bringer dig sikkert gennem forløbet fra start til slut.

Højt engagement, seriøsitet og humor kendetegner Ken som formidler. Uden brug af forkromede management udtryk og med stor indlevelsesevne, skaber Ken trygge rammer, der sikrer, at du er med hele vejen. Og du og/eller dine medarbejdere bliver ikke ladt tilbage.

Hos Ken får du, hvad ser. No more, no less.

Kontakt Ken

Mail: adm@evocazion.dk

Mobil: 53 693 935

 

EvocaZion C/O Mind4Business
Herstedvang 7C
2620 Albertslund
M: adm@EvocaZion.dk
T:
Lidt om os
Hos EvocaZion tillader vi os at have høje ambitioner på dine vegne – vi kan nemlig se at det giver høj tilfredshed og faglig stolthed når en uddannelse er gennemført med succes og et flot resultat.