Forside
Profil
Video Udtalelser
Teamet bag
Uddannelser
Inspiration
Konsulent ydelser
Stig
Dennis
Flemming
Susanne
Ken
 

Stig Sølvhøj

Stig

Stig har en merkantil uddannelse indenfor virksomhedsøkonomi og markedsføring, en mastergrad i avanceret management psykologi, certificeret i Spirituel Intelligens af Richard Bowell, certificeret i DiSC personanalyse, NLP Business Master Practitioner, uddannet i coaching ved Performex...og en lang karrierer indenfor salg og ledelse.

Stig har tidligere været ansat i f.eks TDC Mobil, Merkantildata, DANKA og GE Capital på højere ledelsesniveau, og har haft personaleansvar siden han fyldte 24 år. Du møder altså en konsulent der selv har siddet på den anden side af skrivebordet, og VED at det eneste der tæller er, at det vi laver skal give bundlinie - ellers er det bare en omkostning.

Stig arbejder primært med coaching på det strategiske og taktiske niveau - lederudvikling og lederteamudvikling - kommunikationskurser og avanceret salgspsykologi.

Stig er en udpræget "edu-tainer" der formidler budskaberne på en humoristisk, dynamisk og underholdende måde selvom stoffet er yderst seriøst. Humor, højt drive, målrettet og direkte er kendetegnende for Stig.

Kontakt Stig

Mail: sts@evocazion.dk

Mobil: 40 405 405

 

EvocaZion C/O Mind4Business
Herstedvang 7C
2620 Albertslund
M: adm@EvocaZion.dk
T:
Lidt om os
Hos EvocaZion tillader vi os at have høje ambitioner på dine vegne – vi kan nemlig se at det giver høj tilfredshed og faglig stolthed når en uddannelse er gennemført med succes og et flot resultat.