Forside
Profil
Video Udtalelser
Teamet bag
Uddannelser
Inspiration
Konsulent ydelser
Stig
Dennis
Flemming
Susanne
Ken
 

Susanne Veistrup

susanne

Susanne er uddannet i den farmaceutiske industri (Ferrosan under Asger Aamund)  så efterfølgende 23 års erfaring fra IT-branchen med salg og ledelse. Udover en handelsskoleuddannelse og en akademiuddannelse i markedsføring, IBM-salgsuddannelse via Mogens Klein, diverse lederuddannelser, flere coachingcertificeringer bl.a. Business, Life, Stress og Kognitiv fra forskellige, anerkendte udbydere – så har interessen for mennesket, udvikling og vækst – individuelt, i teams, organisationer, mellem virksomheder og interessenter – været den røde tråd. Har haft egen virksomhed siden 2007.

Arbejder primært med Coaching, sparring, udvikling - typisk indenfor områderne karriere, ledelse, salg, stress og outplacement – samt (arbejds)glæde – og dette foregår via 1:1, facilitering og undervisning. Se mere på www.veistrup.dk.

Underviser i Akademiuddannelsen ’Kommunikation i Praksis’ og ’Kognitiv Coaching i Organisationer’. Både på de åbne hold og firmahold.

Susanne leverer varen seriøst, humoristisk, engageret og med høj energi samt med masser af eksempler så tingene huskes og indlæres, mens vi nyder rejsen.

Kontakt Susanne

Mail: susanne@veistrup.dk

Mobil: 40 30 29 29

 

EvocaZion C/O Mind4Business
Herstedvang 7C
2620 Albertslund
M: adm@EvocaZion.dk
T:
Lidt om os
Hos EvocaZion tillader vi os at have høje ambitioner på dine vegne – vi kan nemlig se at det giver høj tilfredshed og faglig stolthed når en uddannelse er gennemført med succes og et flot resultat.